Blog 10 maart 2022

Bezield leven met Lieve Plasch.

IMG 1905

Gezond, gelukkig en dankbaar door het leven gaan.

Ja, dat kan! Ik help je graag verder in het vinden van een goede verbinding of connectie  met jezelf. 

Dit betekent een  goede balans tussen jouw  lichamelijke, emotionele, mentale en energetische gezondheid. 

De  vier elementen -  Aarde, Water, Lucht en Vuur - zijn een mooi kompas  in het vinden van een gezond en evenwichtig leven. Op basis van deze inzichten werd Go4balance in 2012 geboren. 

De vier elementenleer van Hippocrates ( grondlegger en vader van de Westerse geneeskunde)  boeide me al sinds  mijn studententijd. 

Zijn kennis  van natuurlijke  geneeswijzen  is nog altijd actueel en voelt aan als de juiste weg!

Dat het leven niet altijd volgens plan verloopt, heb ik aan de lijve ondervonden. 

Het leven is één grote uitdaging en elke dag worden we geconfronteerd met kleine en soms grote hindernissen. Doorheen mijn eigen traject van bewustwording en de  ondertussen 18 jaren ervaring als psychologe wens ik je graag te helpen in het vinden van de meest stralende versie van jezelf! Dit  betekent een goede  balans tussen onze lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid.

Via mijn website reik ik je graag inzichten aan bij  het vinden van een gezonde en gelukkige levensstijl. Deze informatie vind je terug  in mijn talrijke blogs en vlogs. 

Daarnaast bied ik jou  natuurlijke helpers uit de natuur deze geven je net dat  duwtje in de rug wanneer je bv.  nood hebt aan  ondersteuning bv  bij het vinden van een betere slaap of het beter kunnen omgaan met stress, het opbouwen van meer energie, en een goede huidverzorging bij huidonzuiverheden, ..

Maak je daden sterker dan je woorden en je dromen groter dan je angsten. Volg je hart in alles wat je doet. Dit is jouw leven!
Lieve Plasch
, Psychologe en bezieler van Go4Balance.

Ontdek jouw vier elementen profiel.

Verder kan ik je aanraden om de uitgebreide vragenlijst in te vullen. 

Aan de hand van 28  eenvoudige vragen krijg je een mooi overzicht van je vier elementen profiel en hoe de kruidendruppels een helpende hand kunnen zijn in het vinden van meer balans.

Je kan me steeds contacteren als je met een vraag zit of nood hebt aan een persoonlijk advies. Het is mijn passie om mensen te ondersteunen  in het vinden van een leven in balans. 

Door aan je eigen gezondheid en levensgeluk te sleutelen bouw je mee aan een betere wereld voor jezelf en voor iedereen die jou omringd.

IMG 1868

De natuur, mijn grootste bron van inspiratie.

Dagelijks maak ik tijd om  met mijn inmiddels vier  honden, waarvan drie adoptiehonden,  op wandel te gaan in  de natuur. Dit is voor mij een  mooi geschenk om mijn dag mee te starten en af te sluiten.

Als bewuste veertiger ( 1977)  doe ik aan  meditatie , yoga en  kies elke dag bewust voor een  gezonde  en natuurlijke voeding.  Ik verzorg me  met  kruiden en natuurlijke producten om mijn lichaam en geest het beste te geven, want daar wordt mijn ziel enorm blij van.

Verder ben ik gezegend met een fijne partner die al 12 jaar mijn trouwste Go4balance supporter is en mij alle ruimte   geeft om mij verder te blijven ontwikkelen in het domein van psychologie en natuurlijke geneeswijzen.

Van harte welkom op mijn website en hopelijk kan je hier ontdekken  ( remedies, coachings, workshops, dagopleidingen , ....)  wat je ondersteunt in een Gelukkig  en Gezond Leven.

Hartelijke groet,

 Lieve Plasch 

Dit artikel met iemand delen?
Go4Balance is een merk van Lieve Plasch
Louizalaan 143/4
1050 Brussel
info@go4balance.eu Advieslijn: +32 (0)477 200 200
Van maandag tot vrijdag (feestdagen niet)
9u30 - 12u en van 14u - 16u30

Wij accepteren betalingen met VISA, MasterCard, Maestro, Bancontact / Mister Cash, iDEAL, Sofort Banking, GiroPay, EPS Überweisung en bank overschrijving via het beveiligd MultiSafepay betalingsplatform.

Go4Balance doneert elke maand aan de 'Vier Voeters stichting' om dierenwelzijn volop te steunen.

Go4Balance remedies worden vervaardigd in een laboratorium conform volgens de wettelijke HACCP normen.

© 2024 Valterra bv - BE 0872 091 168 - privacybeleid - cookies - algemene voorwaarden
website by celcius.be
Het product werd
toegevoegd aan je winkelmandje.
Winkelmandje bekijken
Verder winkelen