Blog 14 juli 2017

Vakantiekriebels, voel jij ze ook?

De zomervakantie heeft zijn intrede gedaan. Velen onder jullie hebben al vakantieplannen gemaakt om op reis te gaan, anderen komen dan weer liever wat tot rust in eigen land.
We hebben in ieder geval allemaal behoefte aan ontspanning, maar als bezige bij is vakantie altijd een beetje dubbel.
Zo heb ik bijvoorbeeld zoveel te doen, en die drukke agenda even 'on hold' zetten is soms wel een dilemma ☺.

Italy, here I am!
Vorige week kreeg ik een fijne tip om naar Bavano te gaan. Dat is een prachtig dorpje aan het bekende Lagio Maggiori (een meer aan de grens van Italië en Zwitserland). Na de situatie even kort in te voelen, heb ik de dag erna mijn koffer gepakt om te vertrekken op avontuur. Onderweg probeerde ik een fijn hotelletje te reserveren, en er was vrijwel onmiddellijk nog plaats voor mij - als dat geen teken is!
Het was een lange reis, met vooral veel en druk verkeer aan de Gotthardtunnel (Zwitserland), een passage die hierom bekend staat.
Ik was 's avonds heel erg blij dat we waren aangekomen op onze bestemming: mijn vakantie kon nu echt beginnen!
Ik voelde me onmiddellijk thuis. Zo werden we bij aankomst verwelkomd door een ongelooflijke enthousiaste receptioniste die ons een heel fijn adresje gaf waar we nog konden eten, daar de keuken van het hotel al gesloten was.
Op de muggen die ons tijdens het eten vergezelde na ☺, was het een geslaagd dinertje. De heerlijke pasta kwam met zoete tomatensaus, parmezaan en basilicum (één van mijn favoriete keukenkruiden). Kortom: het was top.
Gelukkig en voldaan lag ik in mijn bed, klaar voor enkele ontspannende dagen in het voorzicht.

Baveno, dorp met ziel, zo pittoresk, ik ben helemaal verliefd op jouw schoonheid.
Ondertussen vertoef ik hier al een paar dagen, en ik ben echt van mijn vakantie aan het genieten. Het panoramisch zicht van het meer, omringd door bergen en de Borromeïsche eilanden, is wondermooi. Af en toe drijft er een wolk voorbij, of valt er een zachte regenbui, maar ook dat hoort bij vakantie
Er zijn zoveel dingen om dankbaar voor te zijn: mussen die 's morgens mee proeven van mijn ontbijt, de kans om mezelf te kunnen herbronnen, de tijd kunnen nemen om te zwemmen in het meer, te lezen, te mediteren of een bezoek aan de sauna te brengen.
Deze hemelse vijf dagen hebben me helemaal opgeladen en ik ben klaar om er weer helemaal in te duiken.
Ik wens ook jullie een fijne vakantietijd toe.
Laat het onverwachte jou inspireren en geniet van al het moois op jouw weg.
Enjoy the summer - you deserve it!
Liefs
Lieve 
Lic.Psychologie & Go4Balance bezielster
www.go4balance.euDit artikel met iemand delen?
Go4Balance is een merk van Lieve Plasch
Louizalaan 143/4
1050 Brussel
info@go4balance.eu Advieslijn: +32 (0)477 200 200
Van maandag tot vrijdag (feestdagen niet)
9u30 - 12u en van 14u - 16u30

Wij accepteren betalingen met VISA, MasterCard, Maestro, Bancontact / Mister Cash, iDEAL, Sofort Banking, GiroPay, EPS Überweisung en bank overschrijving via het beveiligd MultiSafepay betalingsplatform.

Go4Balance doneert elke maand aan de 'Vier Voeters stichting' om dierenwelzijn volop te steunen.

Go4Balance remedies worden vervaardigd in een laboratorium conform volgens de wettelijke HACCP normen.

© 2024 Valterra bv - BE 0872 091 168 - privacybeleid - cookies - algemene voorwaarden
website by celcius.be
Het product werd
toegevoegd aan je winkelmandje.
Winkelmandje bekijken
Verder winkelen